牛肉煎包

牛肉煎包

2.6 8 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 个

Składniki

  • 400 克
  • ¼ 茶匙
  • 再额外准备些油煎用
    10 克
  • 低筋面粉 再额外准备些撒粉用
    500 克
  • 2 片
  • 牛肉肉糜
    400 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 10 克
  • 切末
    30 克
  • 麻油
    10 克
  • 洋葱 切末
    350 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 35.6 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1036 kJ / 247.6 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 45.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...