Urządzenia i Akcesoria
牛肉煎包
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 个
Składniki
-
水400 克
-
盐¼ 茶匙
-
油 再额外准备些油煎用10 克
-
低筋面粉 再额外准备些撒粉用500 克
-
姜2 片
-
牛肉肉糜400 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
糖10 克
-
葱 切末30 克
-
麻油10 克
-
洋葱 切末350 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
35.6 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1036 kJ /
247.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny