炒双色花椰菜

炒双色花椰菜

4.2 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 毛豆仁
    50 克
  • 50 克
  • 白花菜,切小朵
    200 克
  • 西兰花, 切小朵
    200 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.4 g
Kalorie 362 kJ / 86.5 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...