黑椒杏鲍菇炒牛肉

黑椒杏鲍菇炒牛肉

3.5 21 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 牛里脊 切1×1×5厘米条
    200 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    20 克
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条
    300 克
  • 新鲜红辣椒 切圈
    ½ 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 40.4 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 512.5 kJ / 122.5 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...