Urządzenia i Akcesoria
黑椒杏鲍菇炒牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
牛里脊 切1×1×5厘米条200 克
-
料酒5 克
-
生抽20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
油15 克
-
新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条300 克
-
新鲜红辣椒 切圈½ 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
40.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
512.5 kJ /
122.5 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6专属体验
12 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny