Urządzenia i Akcesoria
White Bean and Pumpkin Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354 mg
Białko
20 g
Kalorie
1540 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cornbread
40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Vegetarian Chili
50 min