Urządzenia i Akcesoria
White Bean and Pumpkin Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354 mg
Białko
20 g
Kalorie
1540 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Vegetarian Chili
50 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min