Chicken and Farro Harvest Salad

Chicken and Farro Harvest Salad

3.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • farro
    7 oz
  • water divided
    64 oz
  • extra virgin olive oil
    5 oz
  • almond butter
    6 oz
  • maple syrup
    2 oz
  • whole grain mustard
    2 oz
  • apple cider vinegar
    2 oz
  • salt divided
    ½ tsp
  • ground black pepper divided
    ¼ tsp
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • chicken breast fillets, boneless, skinless
    24 oz
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    6 oz
  • acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)
    12 oz
  • red beets peeled, sliced (¼ in.)
    9 oz
  • beet greens sliced (½ in.)
    1 bunch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428 kcal / 1791 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...