Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Farro Harvest Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
farro7 oz
-
water divided64 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
almond butter6 oz
-
maple syrup2 oz
-
whole grain mustard2 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
chicken breast fillets, boneless, skinless24 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved6 oz
-
acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)12 oz
-
red beets peeled, sliced (¼ in.)9 oz
-
beet greens sliced (½ in.)1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Turkey Chili
45 min