![Chicken and Farro Harvest Salad Chicken and Farro Harvest Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49841894-5C52-4E16-BEE5-9481033E5DB2/Derivates/BD3D42AB-4F25-4AA8-8AC8-C0D380437254.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Brak ocen
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Minestrone
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min