Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Mushroom Risotto
30 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Carrot Hummus
15 min
Berry Dream
10min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1hod. 15min