![Chicken and Quinoa with Peach Salsa Chicken and Quinoa with Peach Salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/252038ec-c8b7-4342-87b4-6e469fffe1bf/Derivates/95dd4d6f137c11a2f123554d17a91bf67ea81f86.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 jalapeño peppers, stem and seeds removed
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 can diced tomatoes, with juice (28 oz)
- 10 oz frozen peaches
- 35 oz water
- 7 oz black quinoa
- 4 boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spanish Rice
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
White Fish Salad
35 Min
Beef Stroganoff
1h
Cod with Citrus Butter
50 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min