Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min