Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Lemon Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
lemons3 - 4
Dill Sauce
-
sour cream6 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
-
capers1 tsp
-
salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
salt divided1 ½ tsp
-
peppercorns1 tsp
-
green onions trimmed and cut into pieces (2 in.)2 oz
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
long-grain white rice9 oz
-
water42 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)9 oz
-
lemon sliced (¼ in.)1
-
salmon fillets24 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
790.2 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1988.9 kJ /
475.4 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min