Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Lemon Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
lemons3 - 4
Dill Sauce
-
sour cream6 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
-
capers1 tsp
-
salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
salt divided1 ½ tsp
-
peppercorns1 tsp
-
green onions trimmed and cut into pieces (2 in.)2 oz
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
long-grain white rice9 oz
-
water42 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)9 oz
-
lemon sliced (¼ in.)1
-
salmon fillets24 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
790.2 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1988.9 kJ /
475.4 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Texas Chili
1 godz. 10 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Tomato Basil Soup
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min