Urządzenia i Akcesoria
Himbeergelee pur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Himbeeren700 g
-
Wasser30 g
-
Gelierzucker 2:1250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
4 g
Kalorie
2793 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
17.2 g
Węglowodany
143 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 min
Johannisbeergelee
25 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.
Erdbeerkonfitüre
30 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre
25 min