Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Kirschen, fest, dunkelrot, entsteint
- 300 g Zucker
- 150 g Gelierzucker 2:1
- 30 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1757 kJ / 419 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Johannisbeergelee
25 min
Vanillezucker
72 Std.
Tonkabohnenzucker
5 min
Brombeergelee
1h
Apfelgelee
5 godz. 30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 Min
Kiba-Gelee
25 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 Min
Erdbeer-Gelee
1h
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Mandarinen-Gelee
30 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min