Urządzenia i Akcesoria
Weihnachtsgelee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Gläser
Składniki
-
Blutorangensaft200 g
-
Glühwein500 g
-
Traubensaft rot100 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
2 Msp. StollengewürzLebkuchengewürz2 Msp.
-
neutrales Pflanzenfett1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
2885 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Himbeer-Lillet-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 min
Pflaumenlikör
20 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Glühwein-Konfitüre
20 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 min