Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
2406 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min