Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
2406 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz. 15 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Crème caramel
2 godz. 45 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 godz. 10 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.