Urządzenia i Akcesoria
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
413 mg
Białko
17 g
Kalorie
1988 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Quick Cheese Soufflés
45 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Quick cheese soufflés
45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min