Urządzenia i Akcesoria
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
413 mg
Białko
17 g
Kalorie
1988 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Salmon Soufflé
1 godz.
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Quiche Lorraine
45 min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 godz.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min