香料起司烤羊肩

香料起司烤羊肩

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 支

Składniki

  • 羊肩排 (約8支)
    600 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    5 - 6 支
  • 新鮮迷迭香 只取葉子
    2 - 3 支
  • 新鮮百里香 只取葉子
    1 支
  • 新鮮鼠尾草 (可省略)
    1 支
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 麵包粉
    60 克
  • 奶油 置於室溫軟化
    20 克
  • 蜂蜜芥末醬
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 支

Białko 15.5 g
Kalorie 1026.8 kJ / 245.6 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...