蔓越莓核桃全麥麵包

蔓越莓核桃全麥麵包

5.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
1 個

Składniki

  • 高筋麵粉 多備一些撒粉用
    140 克
  • 全麥麵粉
    60 克
  • 法國老麵
    60 克
  • ½ 茶匙
  • 2 大匙
  • 70 克
  • 牛奶
    70 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 奶油
    15 克
  • 蔓越莓乾
    50 克
  • 核桃
    30 克
  • 熱水
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 38 g
Kalorie 5920 kJ / 1416 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 15 g
Węglowodany 237 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...