Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 5 克 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 150 克 韭菜, 切段(約5公分),根葉分開
- 30 克 新鮮香菇, 切片
- 30 克 新鮮黑木耳, 切絲
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 100 克 生豆皮 (約2片),每片切成3條,每條打2個結後切斷
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 860 kJ / 205 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 4.4 g