龍井雞湯

龍井雞湯

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 龍井茶葉
    15 克
  • 1500 克
  • 切片
    20 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊,先以滾水川燙
    700 克
  • 紅棗 (約15克)
    5 顆
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 甘草
    3 片
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    150 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.6 g
Kalorie 1887.7 kJ / 451.6 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...