Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 30 g de canneberges déshydratées
- 5 g d'huile de tournesol, et un peu pour la cuillère
- 45 g de beurre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 175 g de guimauves
- 100 g de riz soufflé
- 50 - 60 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 844.4 kJ / 202 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palmiers maison
1h 30min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Glace à la vanille
12h
Macarons chocolat-caramel
2j 30 menit
Macarons à la griotte
48 Std.
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Gianduja maison
4h 25min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Barres choco-coco
1h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2j 30 menit
Petits oursons guimauve-chocolat
4 Std.