Bifteki mit pikantem Tomatendip

Bifteki mit pikantem Tomatendip

4.7 844 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
11 Stück

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    3
  • Knoblauchzehe
    1
  • Hackfleisch, gemischt
    500 g
  • Ei
    1
  • Paniermehl
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Feta in Streifen (ca. 7 x 1 cm)
    200 g
  • rote Paprika in Stücken
    60 g
  • rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt
    1
  • Cherry-Tomaten
    250 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Zucker
    50 g
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • schwarze Senfkörner
    1 TL
  • Speisestärke
    15 g
  • Weißweinessig
    35 g
  • Öl zum Braten

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 13 g
Kalorie 924 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...