Urządzenia i Akcesoria
罗宋汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
新鲜欧芹 只取叶子3 - 5 支
-
番茄200 克
-
洋葱 切块100 克
-
胡萝卜 切小块100 克
-
红菜头 去皮,切小块(3×3厘米)200 克
-
油40 克
-
土豆 去皮切小块(3×3厘米)150 克
-
红甜椒 切小块(3×3厘米)100 克
-
卷心菜 切细长条状200 克
-
水1000 克
-
盐2 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny