Salsa Verde

Salsa Verde

4.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Glas

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Kapern
    1 TL
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft
    2
  • Basilikum ohne Stiele
    1 Bund
  • Petersilie ohne Stiele
    40 g
  • Estragon abgezupft
    2 Zweige
  • Kerbel ohne Stiele
    10 g
  • Thymianblättchen, frisch
    1 TL
  • Rosmarinnadeln
    1 TL
  • Olivenöl
    200 g
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Zitronenschale (z.B. 1 Pck. geriebene Zitronenschale von Dr. Oetker)
    5 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Glas

Kalorie 1596 kcal / 6681 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 171 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...