Urządzenia i Akcesoria
Tamarinden-Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
225 g
Składniki
-
Tamarinde, getrocknet in Stücken200 g
-
Wasser kochend600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 225 g
Białko
5 g
Kalorie
2230 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Die Aromen Indiens
72 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 godz.
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 godz. 30 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 godz. 30 min
Tikka-Paste
1 godz.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Indische Linsensuppe
45 min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min
Koriander Chutney
5 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Kashmiri Reis
30 min