Thunfisch-Tapenade

Thunfisch-Tapenade

4.6 73 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    300 g
  • Sardellenfilet, in Öl abgetropft
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Mascarpone
    85 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    40 g
  • Kapern abgetropft
    15 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 89 g
Kalorie 5063 kJ / 1210 kcal
Tłuszcz 92 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...