Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 30 g Zitronensaft
- 300 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 85 g Mascarpone
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 15 g Kapern, abgetropft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5063 kJ / 1210 kcal
- Białko
- 89 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 92 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellenmousse
5min
Forellencreme
10 Min
Thunfischmousse
10 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Tapenade
5min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Putello Tonnato
4h