Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Petersilie abgezupft10 g
-
Zitronensaft30 g
-
Thunfisch, in Öl abgetropft300 g
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft1
-
Olivenöl20 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mascarpone85 g
-
Oliven, schwarz, entsteint40 g
-
Kapern abgetropft15 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
89 g
Kalorie
5063 kJ /
1210 kcal
Tłuszcz
92 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Knabber-Spass!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
48 godz.
Tomato Tonnato
15 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Putello Tonnato
4 godz.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Thunfischmousse
10 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Forellenmousse
5 min
Tapenade
5 min