Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
grüne Tomaten in Stücken250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Koriander abgezupft1 Bund
-
Salz1 TL
-
Zitronensaft (opcjonalnie)1 Spritzer
-
Avocado in Stücken100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Garnelenbällchen
30 мин.
Sojadip
15 мин.
Mochis auf Mangosalat Dessert
35 мин.
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
15 мин.
Halva-Eis mit Schokoladensauce und Erdnüssen
9ч.
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 мин.
Salsa Verde
10 мин.
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 мин.
Scharfe Schokoladentrüffel (Chocolat)
1ч. 20 мин.
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 мин.
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1ч. 35 мин.
Mango-Avocado-Salsa
15 мин.