Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
grüne Tomaten in Stücken250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Koriander abgezupft1 Bund
-
Salz1 TL
-
Zitronensaft (opcjonalnie)1 Spritzer
-
Avocado in Stücken100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Salsa Roja
20 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Avocadosauce
10 min
Gambas Piri-Piri
25 min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10 min
Bohnenmus
20 min
Salsa (scharf)
15 min
Garnelen mit grünem Tee (龙井虾)
4 godz. 20 min
Sesam-Tomaten-Chutney
1 godz. 10 min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
3 godz. 25 min
Gurken-Minz-Raita
25 min