
Urządzenia i Akcesoria
Thunfischsauce mit Joghurt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Thunfisch, in Öl (200 g), gut abgetropft1 Dose
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft1
-
Kapern, eingelegt abgetropft1 TL
-
Joghurt, 1,8% Fett120 g
-
Salz¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
100 kcal /
418 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy