Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Petersilie ohne Stiele3 - 4 Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Kapern, eingelegt abgetropft40 g
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft3
-
Olivenöl60 g
-
Zitronensaft25 g
-
Balsamico, dunkel10 g
-
Salz1 Prise
-
Worcester-Sauce1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips & Co.
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Tapenade
5 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Putello Tonnato
4 godz.
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Salsa Verde
10 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min