
Urządzenia i Akcesoria
Salsa Verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Petersilie ohne Stiele3 - 4 Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Kapern, eingelegt abgetropft40 g
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft3
-
Olivenöl60 g
-
Zitronensaft25 g
-
Balsamico, dunkel10 g
-
Salz1 Prise
-
Worcester-Sauce1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
152 kcal /
636 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dips & Co.
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy