Schneller Tomaten-Ricotta-Pie

Schneller Tomaten-Ricotta-Pie

4.4 357 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Blätterteig aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
    1 Pck.
  • Schalotten
    40 g
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Ricotta
    250 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 19 g
Kalorie 1870 kJ / 447 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...