Urządzenia i Akcesoria
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)1 Pck.
-
Schalotten40 g
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Ricotta250 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Cherry-Tomaten halbiert250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1870 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
5 Freunde
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Erbsenquiche
1 godz.
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Paprika-Oliven-Tortilla
1 godz. 20 min
Quiche mit Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Quiche Hawaii
50 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Tarte provençale
1 godz. 40 min