
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Frischkäse-Schnecke
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 Stücke
Składniki
-
Parmesan in Stücken75 g
-
Gouda in Stücken75 g
-
Knoblauchzehen2
-
Spinat, gehackt, TK aufgetaut, gut ausgedrückt300 g
-
Kräuterfrischkäse150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Muskat½ TL
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (à 1 Teigplatte ca. 24 x 40 cm, 270 g, z.B von Tante Fanny)2 Pck.
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Ei verquirlt1
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
265 kcal /
1110 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy