Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Frischkäse-Schnecke
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 Stücke
Składniki
-
Parmesan in Stücken75 g
-
Gouda in Stücken75 g
-
Knoblauchzehen2
-
Spinat, gehackt, TK aufgetaut, gut ausgedrückt300 g
-
Kräuterfrischkäse150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Muskat½ TL
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (à 1 Teigplatte ca. 24 x 40 cm, 270 g, z.B von Tante Fanny)2 Pck.
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1110 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Paprika-Feta-Tarte
1 godz.
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 godz. 10 min
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 godz. 5 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min