Urządzenia i Akcesoria
Roast Carrot Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
400 g
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
39 g
Kalorie
4456 kJ /
1065 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
48 g
Węglowodany
184 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Star Burgers
20 godz. 5 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Sicilian Caponata
30 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min