Roast Carrot Butter

Roast Carrot Butter

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
400 g

Składniki

  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    1000 g
  • garlic clove
    1
  • ground cumin
    2 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • tinned cannellini beans rinsed, drained
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1065 kcal / 4456 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 184 g
Błonnik 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...