Salmorejo de espárragos

Salmorejo de espárragos

4.7 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 huevos duros
  • 2 dientes de ajo
  • 1 tarro de espárragos blancos con su líquido (340 g)
  • 1 tarro de espárragos verdes (180 g escurridos)
  • 20 g de vinagre
  • 50 g de miga de pan blanco
  • ½ cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 191 kcal / 798 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 6.2 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...