
Urządzenia i Akcesoria
Caldo gallego exprés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones
Składniki
-
de aceite de oliva30 g
-
de chorizo semicurado (en rodajas)50 g
-
de unto (20-30 g)1 trozo
-
de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)400 g
-
de grelos (en conserva) (1 tarro)300 g
-
de patatas en trozos (3 cm)500 g
-
de agua700 g
-
de sal1 cucharadita
-
de lacón cocido (en trozos)200 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
278 kcal /
1160 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
24.7 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania