Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1160 kJ / 278 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pochas a la navarra
40min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1小时
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Sopa de judías rojas
35min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Empanada de zamburiñas
1h 20min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Patatas con mejillones
30min
Filloas
1小时
Bica de Castro Caldelas
1h 20min