Urządzenia i Akcesoria
虫草花老鸭汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
葱 切段1 根
-
姜 切片5 克
-
油10 克
-
鸭 切大块,提前汆烫备用(400克左右)½ 只
-
水1300 克
-
干虫草花100 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16 g
Kalorie
1036.5 kJ /
247.8 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖食
10 Przepisów
Chiny
Chiny
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny