Urządzenia i Akcesoria
猪肉炖粉条
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
八角2 个
-
京葱 切段50 克
-
五花肉 切0.5厘米厚片300 克
-
料酒15 克
-
酱油50 克
-
水400 克
-
红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约400克)200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.6 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny