猪肉炖粉条

猪肉炖粉条

4.3 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 八角
    2 个
  • 京葱 切段
    50 克
  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    300 克
  • 料酒
    15 克
  • 酱油
    50 克
  • 400 克
  • 红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约400克)
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.6 g
Kalorie 1682 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 28.4 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 30.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...