荷兰豆炒鸡肉

荷兰豆炒鸡肉

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 人份

Składniki

  • 25 克
  • 鸡胸肉 切丝
    120 克
  • 荷兰豆
    300 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 728.7 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 953 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...