Urządzenia i Akcesoria
荷兰豆炒鸡肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 人份
Składniki
-
油25 克
-
鸡胸肉 切丝120 克
-
荷兰豆300 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
728.7 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny