Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水, 蒸煮用
- 100 克 新鲜三文鱼鱼排, 去皮去骨去鱼刺
- 1 茶匙 柠檬汁, 现挤
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
奶香馒头(10~12个月辅食)
1h 35 min
西兰花虾仁疙瘩汤(13~18个月辅食)
30min
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40min
香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)
25min
香蕉松饼(10~12个月辅食)
40min
蔬菜乳酪蛋饼(13~18个月辅食)
50min
胡萝卜香菇鸡饭(13~18个月辅食)
20 min
婴儿软饭(13~18个月辅食)
40min
河虾仁蒸蛋(13~18个月辅食)
25min
茄子泥(13~18个月辅食)
20 min
三文鱼米饼(13~18个月辅食)
35min
牛肉番茄乌冬面配白煮蛋及丝瓜(13~18个月辅食)
30min