Urządzenia i Akcesoria
娃娃菜焖油豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
3 人份
Składniki
-
油25 克
-
娃娃菜 切条400 克
-
油豆腐 一切二100 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
生抽15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1079.4 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1143 kJ /
27.4 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny