娃娃菜焖油豆腐

娃娃菜焖油豆腐

4.7 27 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
3 人份

Składniki

  • 25 克
  • 娃娃菜 切条
    400 克
  • 油豆腐 一切二
    100 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 生抽
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1079.4 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 1143 kJ / 27.4 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...