山药炒木耳

山药炒木耳

4.7 40 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切末
    2 支
  • 山药 去皮切片(见要诀)
    200 克
  • 青椒 去蒂去籽,切块
    100 克
  • 黑木耳,干的 水发后沥干,约100克
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.7 g
Kalorie 446 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...