Urządzenia i Akcesoria
山药炒木耳
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
葱 切末2 支
-
山药 去皮切片(见要诀)200 克
-
青椒 去蒂去籽,切块100 克
-
黑木耳,干的 水发后沥干,约100克10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.7 g
Kalorie
446 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny