Urządzenia i Akcesoria
香辣蟹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
青蟹 洗净去腮,切小块500 克
-
淀粉1 汤匙
-
葱 切段2 支
-
姜1 片
-
蒜头3 瓣
-
干辣椒2 支
-
红葱头3 个
-
蒜蓉辣椒酱50 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
料酒1 汤匙
-
糖10 克
-
芹菜 切段40 克
-
新鲜香菜适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
41.7 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny