Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Feta Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (4 cm)180 g
-
onions quartered50 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice320 g
-
white wine70 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water680 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese diced (1 cm)75 g
-
fresh basil finely chopped6 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.8 g
Kalorie
2163 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Asparagus Risotto
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.