Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Feta Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (4 cm)180 g
-
onions quartered50 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice320 g
-
white wine70 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water680 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese diced (1 cm)75 g
-
fresh basil finely chopped6 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.8 g
Kalorie
2163 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Asparagus Risotto
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min