Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo

Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo

3.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • orange thin peelings of skin and juice
    ½
  • lemon thin peelings of skin and juice
    ½
  • olive oil
    55 g
  • garlic clove
    1
  • thyme leaves only
    3 sprigs
  • rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)
    500 g
  • shallots halved
    2
  • white wine, dry
    100 g
  • water
    50 g
  • pitted black olives
    70 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 336 kcal / 1400 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...