Urządzenia i Akcesoria
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.3 g
Kalorie
1400 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1 godz. 30 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Rabbit stew
1 godz.
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min