Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Vegan Butter
2 godz.
Buckwheat Porridge
25 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Almond Milk
8 godz. 40 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Raw Chocolate Brownies
30 min