Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Soya Milk Bread Rolls
2 godz. 20 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Cashew Butter Spread
5 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.