Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia Tahini Spread
5 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Green Dyed Eggs
55 min
Hazelnut Milk (Metric)
15 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Brown Rice Milk (Metric)
10 min
Oat Milk (Metric)
1 godz. 10 min
Cashew Milk (Metric)
5 min
Pistachio Butter
5 min
Cashew Butter
50 min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 godz. 10 min