Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raw Beetroot Soup
5 Min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Hemp Milk (Metric)
10 Min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Vegan Butter
2 Std.
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Soya Yoghurt
12 Std. 10 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Seeded Protein Crackers
30 Min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min