![Dill and feta flatbread Dill and feta flatbread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/168638.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh dill
- 2 tsp dried instant yeast (8 g)
- 150 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 350 g bread flour, plus extra for dusting
- 200 g feta cheese, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Cheese Sticks
55min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min