Dill and feta flatbread

Dill and feta flatbread

4.7 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces

Składniki

  • fresh dill
    20 g
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
  • water
    150 g
  • olive oil plus extra for greasing
    100 g
  • bread flour plus extra for dusting
    350 g
  • feta cheese cut into pieces
    200 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 356 kcal / 1491 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...