
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 100 g de carotte coupée en morceaux
- 200 g de chair de potiron coupée en morceaux
- 150 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 69.5 kcal / 290.3 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Cookidoo à table 2021 10 Przepisów, Francja
-
Cookidoo à table 2024 10 Przepisów, Francja
-
Petits budgets Vol. III 17 Przepisów, Francja
-
Recettes du quotidien vol. I 9 Przepisów, Francja
-
Saveurs et petits prix 65 Przepisów, Francja