Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 600 g de courgettes, épluchées et coupées en tronçons
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 cubes de fromage à tartiner, type Kiri®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 Przepisów, Francja
-
Best-Of Soupes et Veloutés 12 Przepisów, Francja
-
Blog & co - Papilles On/Off Vol. I 10 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Cookidoo® à table 2021 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Cookidoo à table 2023 10 Przepisów, Francja