Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 55 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 170 g de sucre en poudre
- 270 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 4 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2074.4 kJ / 499 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1sa
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 dk
Gâteau au caramel
45 Min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 dk
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50 dk
Petits coulants au chocolat
20 Min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Moelleux au chocolat au lait
1sa
Brookie
1sa
Cookie géant
40 dk
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min