Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 55 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 170 g de sucre en poudre
- 270 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 4 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2074.4 kJ / 499 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Cookie géant
40 min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min
Petits coulants au chocolat
20min
Brookie
1h
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 min
Cookies aux 3 chocolats
50 min
Fondant au chocolat et framboises
40 min