Bœuf carottes

Bœuf carottes

3.6 270 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • 4 brins de persil plat frais équeutés
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 10 g de beurre
  • 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon coupés en cubes (2-3 cm)
  • 1 branche de thym frais
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 1 feuille de laurier frais
  • 800 g de carottes coupées en rondelles
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 312 kcal / 1308 kJ
Białko 37.8 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...