Smacafam

Smacafam

2.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts

Składniki

  • 20 g de beurre doux et un peu pour beurrer
  • 200 g de saucisse de porc crue sans peau et coupée en rondelles
  • 100 g de jambon cru type speck, coupé en cubes (1 cm)
  • 500 g de lait
  • 3 œufs
  • 300 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 330 kcal / 1381 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...