Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza à la courgette
1 godz. 45 min
Minipanettoni
2sa 30 dk
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1 Std. 10 Min
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Puddings au cœur parmesan-tomate
50 dk
Focaccia sucrée à la noisette
2h 20min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Pizza aux légumes
2 Std. 5 Min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Petites ficelles aux céréales
2 Std. 45 Min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Pizza aux poivrons
1 Std. 55 Min