Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scones au beurre salé et au parmesan
25min
Sandwich ouvert à la betterave et au hareng (Smørrebrød)
55min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Schiacciata au raisin
2 godz.
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia aux olives
3h
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Schiacciatina
2h 20min
Petits chaussons de légumes d'hiver à la cancoillotte
1 godz. 15 min
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min
Mini focaccias à l'origan
3h 40 min