
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
22 kromki
Składniki
-
120 g kaszy gryczanej, niepalonej
-
100 g tapioki, drobnej
-
300 g mąki kukurydzianej
-
470 g wody letniej
-
40 g świeżych drożdży pokruszonych
-
1 ½ - 2 łyżeczki soli
-
50 g oleju rzepakowego
-
2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
50 g ziaren sezamu, białego
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
119.4 kcal /
500 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
266.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 godz.
Bezglutenowy chleb kukurydziany
1 godz. 20 min
Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej
2 godz. 30 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min