Risoto de abóbora e borrego
TM6 TM5 TM31

Risoto de abóbora e borrego

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g azeite
  • 4 dentes de alho
  • 120 g cebola cortada em pedaços
  • 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
  • 20 g vinho branco
  • 300 g água
  • 1 c. sopa de alecrim
  • 2 pitada de sal
  • 2 pitada de pimenta
  • 300 g abóbora cortada em cubos
  • 250 g arroz p/ risoto
  • 30 g requeijão (até 30% de gordura)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1314 kJ / 314 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy