Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli rossi in umido
1小时 20 分钟
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura dei ceci
11sa
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Insalata di cicerchie, ravanelli e vinaigrette alla senape
40 Min
Cottura del farro integrale
8h 40min