![Cottura dei fagioli Cottura dei fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d857f436-cf64-4ac0-be11-9250d344d87a/Derivates/037658c0-4141-4391-90ec-f8d619a3e1cf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Lagane e ceci
1 Std.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
Cottura dei ceci
11h
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie
50 min
Pasta e lenticchie
50 min