Cottura dei fagioli

Cottura dei fagioli

4.0 63 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 200 g di fagioli secchi ammollati e scolati (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.9 g
Kalorie 212.5 kJ / 51 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...