
Urządzenia i Akcesoria
Salsa di peperoni in conserva
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 porzioni
Składniki
-
600 g di peperoni puliti e a pezzi (3 cm)
-
2 cipolle medie a pezzi
-
3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
-
10 g di sale
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di acqua
-
1 peperoncino piccante fresco (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
250 kcal /
1046 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Burger che passione
10 Przepisów
Włochy
Włochy