Salsa di peperoni in conserva
TM31 TM5 TM6

Salsa di peperoni in conserva

4.6 (60 ocen)

Składniki

  • 600 g di peperoni, puliti e a pezzi (3 cm)
  • 2 cipolle medie a pezzi
  • 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
  • 10 g di sale
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di acqua
  • 1 peperoncino piccante fresco (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1046 kJ / 250 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
18.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy